Tuesday, December 21, 2021

Hiilidatan tarkkuus

Hiilidatan tarkkuus



Kun kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa Social Login -painikkeella, keräämme tilisi julkisen profiilin tiedot, jotka Social Login -palveluntarjoaja jakaa tietosuoja-asetustesi perusteella. Tiimi uskoo, että mahdollinen syy tähän voi johtua kaukaisen menneisyytemme ilmasto-olosuhteista. KOULUJEN KIRJAUDU Jos sinulla on ongelmia, soita toimistoon osoitteessa tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info carm, hiilen ajoituksen tarkkuus. Hiilidatan tarkkuus gramma hiiltä elävästä kasvimateriaalista saa Geiger-laskurin naksahtamaan 16 kertaa minuutissa, kun C hajoaa. 02.11. Keskustelua kiertoajattelusta!!!!





Standardit liian yksinkertaistettuja



17. joulukuuta 16. joulukuuta 14. marraskuuta 23. marraskuuta 21. marraskuuta 02. maaliskuuta 10. helmikuuta 28. joulukuuta 01. marraskuuta 09 Ainakin tietämättömille oletetaan, että hiilidatauksen oletetaan olevan varma tapa ennustaa minkä tahansa pinnallamme eläneen organismin ikä. planeetta, hiilen ajoituksen tarkkuus.


Ymmärtämättä sen mekaniikkaa, uskomme sokeasti tutkijoiden sanoihin, jotka vakuuttavat meille, että hiilidataus on luotettava menetelmä melkein kaiken ympärillämme olevan iän määrittämiseen. Hieman enemmän tietoa hiilidivoinnin tarkoista jyrkänteistä paljastaa kuitenkin, että ehkä se ei ole aivan niin idioottivarma prosessi kuin olemme saaneet uskoa.


Perustasolla hiilen ajoittaminen on menetelmä orgaanisen materiaalin iän määrittämiseksi mittaamalla siitä löytyvän hiilen tasoa. Tarkemmin sanottuna orgaanisissa materiaaleissa on kahden tyyppistä hiiltä: hiili 12 C ja hiili 14 C On välttämätöntä muistaa, että materiaalin on täytynyt olla jossain vaiheessa elossa, jotta se absorboi hiiltä, hiilen ajoituksen tarkkuus, Tämä tarkoittaa, että kivien tai muiden epäorgaanisten esineiden hiiliajoittaminen ei ole muuta kuin epätarkkoja arvauksia.


Kaikki elävät olennot imevät molempia hiiltä; mutta kun se kuolee, se lakkaa imeytymästä. C on erittäin vakaa elementti, eikä se muuta muotoaan imeytymisen jälkeen; kuitenkin, Hiilidatan tarkkuus on erittäin epävakaa ja alkaa itse asiassa heti muuttua imeytymisen jälkeen.


Tarkemmin sanottuna jokainen ydin menettää elektronin, prosessia, jota kutsutaan hajoamiseksi. Puoliintumisajalla tarkoitetaan aikaa, joka kestää, että esine menettää tarkalleen puolet siihen varastoidun hiilen tai muun alkuaineen määrästä. Tämä puoliintumisaika on hyvin vakio ja jatkuu samalla nopeudella ikuisesti. Puoliintumisaika hiilen ajoituksen tarkkuus on 5 vuotta, mikä tarkoittaa, että kestää näin kauan, ennen kuin se vähenee hiilen grammasta 50 grammaan eli tasan puoleen alkuperäisestä määrästä.


Vastaavasti kestää vielä 5 vuotta, ennen kuin hiilen määrä putoaa 25 grammaan ja niin edelleen ja niin edelleen. Testaamalla esineeseen varastoidun hiilen määrää ja vertaamalla alkuperäiseen hiilen määrään, jonka uskottiin varastoineen kuolinhetkellä, tutkijat voivat arvioida sen iän, hiilen ajoituksen tarkkuus.


Valitettavasti hiilen uskottu määrä vanhenemishetkellä on juuri se: uskomus, olettamus, arvio. Tiedemiesten on erittäin vaikea tietää, kuinka paljon hiiltä olisi alun perin ollut mukana; yksi tavoista, joilla he ovat yrittäneet voittaa tämä vaikeus, oli hiilitasapainon käyttö.


Tasapaino on nimi pisteelle, jolloin hiilen tuotanto ja hiilen hajoaminen ovat yhtä suuret. Mittaamalla tuotannon ja hajoamisen nopeudet molemmat erinomaisesti mitattavissa olevat tiedemiehet pystyivät arvioimaan, että ilmakehän hiilipitoisuus muuttuisi nollasta tasapainoon 30–50 vuodessa. Koska maailmankaikkeuden arvioidaan olevan miljoonia vuosia vanha, oletettiin, että tämä tasapaino oli jo saavutettu, hiilen ajoituksen tarkkuus. Kuitenkin vuosina kasvunopeuden havaittiin olevan merkittävästi korkeampi kuin heikkenemisnopeus; itse asiassa lähes kolmannes.


He yrittivät ottaa tämän huomioon asettamalla standardin vuodeksi C:n suhteelle ja vertaamalla myöhempiä havaintoja tähän. Lyhyesti, hiilen ajoituksen tarkkuus, vastaus on… joskus. Joskus hiilen ajoitus sopii yhteen muiden evolutionaaristen iänarviointimenetelmien kanssa, mikä on hienoa. Eniten huolestuttavaa on kuitenkin se, kun hiilen ajoitus on suoraan muiden arvioiden vastainen tai ristiriidassa, hiilen ajoituksen tarkkuus.


Tässä vaiheessa hiilen ajoitustiedot jätetään yksinkertaisesti huomiotta. Se on tiivistetty ytimekkäästi amerikkalaisen neurotieteen professori Bruce Brew'n sanoiin:. Jos se ei ole täysin ristiriidassa niiden kanssa, laitamme sen alaviitteeseen, hiilen ajoituksen tarkkuus. Ja jos se on täysin vanhentunut, jätämme sen pois. Esimerkiksi British Antarktic Surveyn ja Readingin yliopiston tiederyhmät paljastivat äskettäin löydön, että sammalnäytteitä voidaan herättää henkiin jäätymisen jälkeen.


Kicker? Hiilidattauksen mukaan sammalen katsottiin olleen jäässä yli 1 vuoden ajan. Nyt, jos tämä hiiliajoittaminen sopii yhteen muiden evolutionaaristen iän määrittämismenetelmien kanssa, tiimillä voi olla todellinen löytö käsissään. Pelkästään tarkasteltuna hiilidataus on kuitenkin parhaimmillaan epäluotettava, hiilen ajoituksen tarkkuus, ja pahimmillaan aivan epätarkkoja. Tekoäly on soluttautunut tieteellisiin tutkimuslaboratorioihin ympäri maailmaa, ja monia hiilen ajoituksen tarkkuus kokonaisten instituutioiden omistaminen edistyneille mac-tietokoneille Life sciences -ohjelmistoratkaisujen toimittaja Labviva on ilmoittanut strategisesta toimituskumppanuudesta Gilsonin kanssa, joka tulee näkemään laboratoriolaitteet m Huolimatta hämmästyttävästä edistyksestä Tree of Life tutkii kaikkea maapallon elämää ja kuinka paljon siitä on uhattuna sukupuuttoon.


Kromatografia - Uusi lähestymistapa alkoholien analysointiin hiilivetyvirroissa kaasukromatografialla - Älykkäät haihdutusratkaisut akateemisille laboratorioille - Virtaviivainen Hiilidatan tarkkuus yrityksestä Natural P International Labmate Limited Oak Court Business Center Sandridge Park, Porters Wood St Albans Hertfordshire AL3 6PH Iso-Britannia. Tuotehaku E-Learning White Papers Mainosta Yhteystiedot Kirjaudu sisään Tilaa.


Uutisosasto. Laboratoriotuotteet Laboratoriotuotteet Laboratoriotuotteet Mikä on tieteellinen tekoäly? Elintarviketeknologia: Uudet työkalut tukevat viljellyn lihan kehittäjäreagenssilaatuista vedentuotantojärjestelmää? IT-ratkaisut IT-ratkaisut Miten COVID-diagnostiikkatestaus edistyy?


Voiko automaatio auttaa huumeiden löytämisessä? Tärkeimmät suorituskykyindikaattorit parempaan tuottavuuteen 28. helmikuuta Reaaliaikainen MS Mobile Labilla 1.12., Optimoitu MS ja Mobile Lab 09.11. Aiheeseen liittyviä tarinoita Kumppanuus lisää potentiaalia kaupalliseen kehitykseen.


Kumppanuuden NHS:n innovaatiopalkinto myönnettiin ulosteimmunologian testipalvelulle. Pienet hiukkaset tuovat menestystä Berlin-Brandenburgin innovaatiopalkinnolle. Pyytää tietoa. Mitä on hiilitreffit? On hiilen ajoituksen tarkkuus Teki töitä? Digitaalinen painos. Trendit Ole varmuudella: puhdistusammattilaisen arviointi Mitä tekoäly on ja miten sitä voidaan soveltaa scienti Consortium keskittyy lääkeratkaisuihin taistellakseen C Uusi lähestymistapa alkoholien analysointiin LISAssa – Turvallisen liuotinjätteen hävittämisen tulevaisuus!


Nopea ja helppo öljy- ja polymeeripohjainen mittaus Uusi, vähätilavuuksinen biojätteenkäsittelyjärjestelmä tarjoaa reaaliaikaisen MS:n mobiililaboratorion kanssa.


Uusi parannettu analyyttinen valvonta-asennus Tehokkaat ruiskusuodattimet pidentävät elinikää o Tapahtumat Miconex 22. joulukuuta Peking, Kiina. Nepal Lab - UUDET PÄIVÄMÄÄRÄT Tammikuu hiilen ajoituksen tarkkuus Kathmandu, Nepal. Smart Factory Expo 19. tammikuuta Tokio, Japani. Medlab Middle East 24. tammikuuta Dubai, Arabiemiirikunnat. Arab Health 24. tammikuuta Dubai, Arabiemiirikunnat. Etusivu Ostajan opas Uutiset Tilaa Ilmoita Tapahtumapäiväkirja Yhteystiedot Kirjat.


Muut kanavamme. Copyright © Labmate Online. Kaikki oikeudet pidätetään.





kuinka tärkeä hyvä valokuva on online-treffeille



Yksi Whitewallin vaikuttavimmista kohdista on se, että päivämäärät 4–5 vuotta sitten puuttuvat selvästi, mikä kuvaa suurta katastrofia, joka tuhosi kasvi- ja eläinelämän maailmanlaajuisesti Nooan tulvan! Toivon, että tämä auttaa ymmärtämään hiilidatausta.


Kuuntelin juuri John Hopkins -yliopiston arkeologiaa käsitteleviä luentoja. Metodologia on melko tarkka, mutta dendrokronologian oletetaan osoittavan, että C14-päivämäärät menevät pois, koska tasapaino muuttuu ajan myötä ja että mitä vanhemmat päivämäärät, sitä suurempi virhe.


Hän sanoo, että tämä on ok niin kauan kuin otat huomioon dendrokronologian korjaustekijät. He unohtavat mainita, että puun renkaan kronologia järjestettiin C14-ajanjaksolla.


Tutkijat, jotka yrittivät rakentaa kronologiaa, havaitsivat puiden renkaat niin moniselitteisinä, etteivät he pystyneet päättämään mitkä renkaat sopivat yhteen käyttämällä harjasmäntyä. Kun he tekivät sen, he kehittivät kokonaissarjan. Puhutaan pyöreästä päättelystä!!!! Vaikka hajoamisnopeus on vakio, tietämättä tarkkaa C12:n ja C14:n suhdetta alkuperäisessä näytteessä, päivämäärätekniikka on silti kyseenalainen.


Perinteinen 14C-testaus olettaa muodostumisnopeuden ja hajoamisnopeuden tasapainon. Itse asiassa 14C muodostuu NOPEAMPI kuin havaittu hajoamisnopeus. html Carbon – lue koko sivu, jos saat mahdollisuuden. Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseen. Katso, miten kommenttitietojasi käsitellään.


Jos sinulla on ongelmia, soita toimistoon osoitteessa tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info carm. kirjoittanut Matt Slick 15. marraskuuta, Covid, Secular Issues. Kaikkien vuosien aikana, jolloin olen ollut tekemisissä kulttien, epäuskoisten ja väärien uskonnollisten järjestelmien kanssa, olen huomannut, kuinka tarkka Matt Slick 10. marraskuuta, Covid, Secular Issues. Covid-rokotteista on paljon tietoa. Jotkut ylistävät niiden tehokkuutta, kun taas toiset sanovat, että heillä on joitain Matt Slick 3. marraskuuta, Covid, Secular Issues.


Seuraava tiedote Covid 19 -rokotteesta ja -dokumentaatiosta on tarkoitettu niille, jotka tarvitsevat nopean rokotteen lähteen Koska auringonvalo aiheuttaa C:n muodostumista ilmakehässä ja normaali radioaktiivinen hajoaminen vie sen pois, täytyy olla kohta, jossa muodostumisnopeus ja vaimenemisnopeus tasoittuu.


Tätä kutsutaan tasapainopisteeksi. Esimerkkinä: Jos yritit täyttää tynnyriä vedellä, mutta tynnyrin kylkeen oli porattu reikiä, kun täytät tynnyrin, se alkaisi vuotaa ulos rei'istä. Jossain vaiheessa laittaisit sen sisään ja se vuotaisi ulos samaa tahtia. Et voi täyttää tynnyriä tämän tasapainopisteen jälkeen. Samalla tavalla C muodostuu ja hajoaa samanaikaisesti.


Juuri luotu maapallo vaatisi noin 30 vuotta, jotta ilmakehän C-määrä saavuttaisi tämän tasapainopisteen, koska se vuotaisi ulos täyttyessään. Testit osoittavat, että maapallo ei ole vieläkään saavuttanut tasapainoa. Ilmakehässä on nyt enemmän C:tä kuin 40 vuotta sitten. Tämä todistaa, että maapallo ei ole vielä 30 vuotta vanha! Tämä tarkoittaa myös sitä, että aiemmin eläneissä kasveissa ja eläimissä oli vähemmän C:tä kuin nykyään kasveissa ja eläimissä.


Pelkästään tämä yksi seikka järkyttää täysin C-dattauksella saadut tiedot. Eläimet syövät kasveja ja tekevät niistä osa kudoksiaan. Hyvin pieni osa kasvien ottamasta hiilestä on radioaktiivista C Kun kasvi tai eläin kuolee, se lakkaa ottamasta ilmaa ja ruokaa, joten sen ei pitäisi pystyä saamaan uutta C Kasvissa tai eläimessä oleva C alkaa hajota takaisin normaalille typelle.


Mitä vanhempi esine on, sitä vähemmän se sisältää hiiltä 14. Yksi gramma elävästä kasvimateriaalista peräisin olevaa hiiltä saa Geiger-laskurin napsahtaa 16 kertaa minuutissa C:n hajoaessa. Näyte, joka aiheuttaa 8 klikkausta minuutissa, olisi 5 vuotta vanha näyte on käynyt läpi yhden puoliintumisajan ja niin edelleen.


Vaikka tämä tekniikka näyttää aluksi hyvältä, hiilidataus perustuu ainakin kahteen yksinkertaiseen oletukseen. Nämä ovat tietysti olettamus, että hiilen 14 määrä ilmakehässä on aina ollut vakio ja että sen hajoamisnopeus on aina ollut vakio.


Kumpikaan näistä oletuksista ei ole todistettavissa tai järkevä. Kuva voi auttaa: Kuvittele, että löysit kynttilän palamassa huoneesta ja halusit selvittää, kuinka kauan se palasi ennen kuin löysit sen. Voit mitata kynttilän nykyisen korkeuden esimerkiksi 7 tuumaa ja palamisnopeuden tuumaa tunnissa. Saadaksemme selville, kuinka kauan kynttilän sytyttämisestä on kulunut, meidän on pakko tehdä joitain oletuksia. Meidän pitäisi luonnollisesti olettaa, että kynttilä on aina palanut samalla nopeudella, ja oletettava kynttilän alkukorkeus.


Vastaus muuttuu oletusten perusteella. Kun uutisia arkeologisen löydön löydöstä julkistetaan, kuulemme usein, kuinka näytteen ikä määritettiin radiohiilidatauksen avulla, joka muuten tunnetaan yksinkertaisesti hiilidatauksena.


Arkeologian kultastandardiksi pidetty menetelmä kehitettiin luvun lopulla ja perustuu ajatukseen, että kosmiset säteet muodostavat jatkuvasti ilmakehään radiohiilihiiltä 14, joka sitten yhdistyy ilmakehän happeen muodostaen CO2:ta, joka sitten liitetään kasveja fotosynteesin aikana.


Kun lehtiä syönyt kasvi tai eläin kuolee, se lopettaa hiilen vaihdon ympäristön kanssa ja siitä eteenpäin se on yksinkertaisesti tapaus mitata kuinka paljon hiiltä 14 on vapautunut, mikä antaa sen ikänsä.


Mutta Cornellin yliopiston tekemä uusi tutkimus saattaa nostaa arkeologian alan päälaelleen väittämällä, että yleisesti hyväksytyissä hiilidioksidin ajoitusstandardeissa saattaa olla useita epätarkkuuksia.


Jos tämä on totta, monet vakiintuneista historiallisista aikajanoistamme asetetaan kyseenalaiseksi, jolloin historiakirjat on mahdollisesti kirjoitettava uudelleen. Proceedings of the National Academy of Sciences -lehdessä julkaistussa artikkelissa arkeologi Stuart Manningin johtama ryhmä havaitsi hiili-14-syklin vaihteluita tietyin ajanjaksoin, mikä poikkesi aikajanasta jopa 20 vuodella.


Tiimi uskoo, että mahdollinen syy tähän voi johtua kaukaisen menneisyytemme ilmasto-olosuhteista. Tämä johtuu siitä, että esimodernit hiili 14 -kronologiat perustuvat standardoituihin pohjoisen ja eteläisen pallonpuoliskon kalibrointikäyriin tiettyjen päivämäärien määrittämiseksi ja perustuvat olettamukseen, että hiili 14 -tasot ovat samanlaisia ​​ja vakaita molemmilla pallonpuoliskoilla.

No comments:

Post a Comment