Tuesday, December 21, 2021

Datingsider, der viser svarprocent

Datingsider, der viser svarprocent



De fleste medlemmers klager handler om, hvordan virksomheden opkræver og fornyer abonnement. Ifølge medlemmer er størstedelen af ​​kvinderne, der findes på dette websted, dem, der er høflige og anstændige. Folk bruger i dag mere tid online end noget andet sted. For et nyt websted, Xpress. Personligt vækstmål Datingsider, der viser svarprocent Lykke Positiv Psykologi Rygestop. com er en af ​​de bedste online datingsider i verden.





Om forfatteren



Præferencer kan være sjove ting, eller i det mindste vores vurdering af dem. I sin artikel diskuterer Jenny nogle data frigivet fra en Facebook-baseret dating-app, der finder ud af, hvilke mennesker der er interesserede i hvilke andre mennesker på et seksuelt eller romantisk plan. Som enhver tydeligt kan se, er der favoritter. Når det kommer til den højeste positive svarprocent, synes de fleste kvinder, uanset deres race, at favorisere hvide mænd, mens de fleste mænd igen, uanset deres race, har en tendens til at favorisere asiatiske kvinder.


Med hensyn til den laveste svarprocent så det ud til, at kvinder undgik sorte mænd, mens mænd havde en tendens til at undgå sorte kvinder. Nå, sådan i hvert fald; hvis hun var konsekvent og hvem er det? Mærkeligt nok gør hun ikke. Man kan kun gætte på, hvorfor hun ikke gør det, for Jenny gør ikke noget tilsyneladende forsøg på at forstå de pågældende data.


Med det mener jeg, at Jenny ikke tilbyder nogen potentielle alternative forklaringer, hvorigennem vi kan forstå dataene. Jeg vil gerne prøve at samle noget af den forklarende slaphed op. På trods af de første optrædener er det muligt, at disse data har meget lidt, hvis noget, at gøre dating hjemmesider, der viser svarprocent med race i sig selv.


For at se, hvorfor jeg vil sige dette, kræver det kun, at man forstår et meget grundlæggende statistisk begreb: korrelation er ikke lig med årsagssammenhæng. Dette er noget, som jeg forestiller mig, at Jenny forstår, men det faldt sandsynligvis hende i tankerne midt i forsøget på at gøre et punkt. Der er få eksempler at overveje, men det første er langt det enkleste.


De fleste mænd, hvis du spurgte dem, ville overvældende svare på kvinder på datingwebsteder, og ikke andre mænd; kvinder ville sandsynligvis gøre reserven. Men måske devaluerer vi visse racegrupper, i det mindste når det kommer til at date dem. Dette bringer os til det andet spørgsmål: Beslutninger om parring er ofte komplekse. Der er snesevis af potentielle variabler, som folk vurderer, når de vælger en partner - såsom hvor mange penge de har, hvor meget de dating hjemmesider, der viser svarprocent, hvor høje de er, deres alder, deres slægtskab med os osv.


Den vigtige pointe her er, at selvom folk vælger kammerater på basis af disse andre egenskaber alene og ikke race, kan vi stadig se raceforskelle i resultater.


Hvis det var tilfældet, forudsat at der er nogen gennemsnitlige højdeforskelle blandt racerne, ville vi stadig se forskellige svarprocenter til og fra hver racegruppe, selvom ingen valgte på basis af race.


Hvis andre mennesker primært opfatter disse faktorer, så er race i sig selv måske ikke den primære, eller endda en, faktor, der driver disse beslutninger. Faktisk var der med hensyn til svarprocenter et konsistent overordnet mønster: fra lavest til højeste havde det en tendens til at være latinoer, hvide, asiater og sorte, uanset køn med kun en enkelt undtagelse.


Uanset årsagerne til dette, dating hjemmesider, der viser svarprocent, Jeg vil gætte på, at det dukker op dating hjemmesider, der viser svarprocent andre måder i disse afsenderes og respondenters profiler. Men for at bestemme, i hvilket omfang det entydigt forudsiger noget, skal du kontrollere for andre relevante faktorer. Spiller fedme en rolle i disse beslutninger? Er fedme lige almindeligt på tværs af racegrupper? Hvad med indkomst; betyder indkomst noget? I nogle tilfælde lader det helt sikkert til.


Er indkomsten den samme på tværs af racegrupper? Vi ville sandsynligvis finde det samme for mange, mange andre faktorer. Ud over at bestemme omfanget af, hvor meget race betyder noget, kan man også ønske at forklare, hvorfor race kan have betydning. Der lader til at være meget mere, der går i parringsbeslutninger, end folk typisk sætter pris på eller endda genkender.


Jesse Marczyk, Ph. Ego og selvtjenende fordomme former den livshistorie, vi deler med verden – og med os selv. Den gode nyhed: Et internt regnskab vil hjælpe os til bedre at forstå, hvem vi virkelig er. Jesse Marczyk Ph. Pop Psyk.


Datingsider, der viser svarprocent Fortæller online dating os om racesyn? Vigtigheden af ​​analyse frem for moralisering Sendt 19. januar, Del. Om forfatteren. Online: Pop PsychologyTwitter. Læs Næste. Rygpsykologi i dag. Tilbage Find en terapeut. Få hjælp Find en terapeut Find et behandlingscenter Find en psykiater Find en støttegruppe Find teleterapimedlemmer Login Tilmeld dig USA Austin, TX Brooklyn, dating hjemmesider, der viser svarprocent, NY Chicago, IL Denver, CO Houston, TX Los Angeles, CA New York, NY Portland, OR San Diego, dating hjemmesider, der viser svarprocent, CA San Francisco, CA Seattle, WA Washington, DC.


Tilbage Få hjælp. Mental sundhed Misbrug Angst ADHD Aspergers autisme Bipolar lidelse Kronisk smerte Depression Spiseforstyrrelser. Personlighed Passiv Aggression Personlighed Generthed. Personlig vækst Målsætning Lykke Positiv psykologi Rygestop. Relationer Lav seksuel lyst Relationer Sex. Familieliv Børneudvikling Forældreskab. Se hjælpeindeks. Har jeg brug for hjælp? Selvtests Terapicenter NYHED.


Tal med nogen Find en terapeut Find et behandlingscenter Find en psykiater Find en støttegruppe Find teleterapi. Tilbage Magasinet. November Kend dig selv: Fra selvbedrag til selvledelse Ego og selvtjenende fordomme former den livshistorie, vi deler med verden – og med os selv.


Tilbage i dag. Mest populære 8 tegn på følelsesmæssig omsorgssvigt i din familie Ny forskning afslører, hvorfor nogle mennesker er ensomme "Do's and Don'ts" for at leve som en indadvendt følelsesmæssig omsorgssvigt er en almindelig årsag til ferietomhed 4 nøgler til at få et forhold til at fungere.


Vigtige læsninger. Trendende emner Coronavirus sygdom Narcissisme Demens Bias Affektive prognoser Neurovidenskab.





der dater lionell richie



Er indkomsten den samme på tværs af racegrupper? Vi ville sandsynligvis finde det samme for mange, mange andre faktorer. Ud over at bestemme omfanget af, hvor meget race betyder noget, kan man også ønske at forklare, hvorfor race kan have betydning. Der lader til at være meget mere, der går i parringsbeslutninger, end folk typisk sætter pris på eller endda genkender.


Jesse Marczyk, Ph. Ego og selvtjenende fordomme former den livshistorie, vi deler med verden – og med os selv. Den gode nyhed: Et internt regnskab vil hjælpe os til bedre at forstå, hvem vi virkelig er. Jesse Marczyk Ph. Pop Psyk. Hvad fortæller online dating os om racesyn? Vigtigheden af ​​analyse frem for moralisering Sendt 19. januar, Del. Om forfatteren. Online: Pop Psychology, Twitter.


Læs Næste. Rygpsykologi i dag. Tilbage Find en terapeut. Få hjælp Find en terapeut Find et behandlingscenter Find en psykiater Find en støttegruppe Find teleterapimedlemmer Login Tilmeld dig USA Austin, TX Brooklyn, NY Chicago, IL Denver, CO Houston, TX Los Angeles, CA New York, NY Portland, OR San Diego, CA San Francisco, CA Seattle, WA Washington, DC.


Tilbage Få hjælp. Mental sundhed Misbrug Angst ADHD Aspergers autisme Bipolar lidelse Kronisk smerte Depression Spiseforstyrrelser. Personlighed Passiv Aggression Personlighed Generthed. Personlig vækst Målsætning Lykke Positiv psykologi Rygestop. Relationer Lav seksuel lyst Relationer Sex. Familieliv Børneudvikling Forældreskab. Se hjælpeindeks. Har jeg brug for hjælp? Selvtests Terapicenter NYHED.


Tal med nogen Find en terapeut Find et behandlingscenter Find en psykiater Find en støttegruppe Find teleterapi. Tilbage Magasinet. November Kend dig selv: Fra selvbedrag til selvledelse Ego og selvtjenende fordomme former den livshistorie, vi deler med verden – og med os selv. Tilbage i dag. Abonnentkonto aktiv siden. Online dating er på trods af alle dens fejl og kritik blevet en af ​​de mest populære måder amerikanere finder kærligheden. En fantastisk bivirkning af dette er, at vi nu har adgang til et rige af data, der aldrig har været tilgængeligt før - hvordan folk taler, interagerer og kommunikerer før de indgår i et forhold.


Og en ting, der burde være bekymrende for hetero mænd, er størrelsen af ​​deres ulempe på markedet. Josh Fischer er direktør for produktindsigt hos SNAP Interactive STVI: OTC BB , firmaet, der ejer datingwebstedet Are You Interested. com har 20 millioner medlemmer, og Josh sendte nogle fascinerende diagrammer, der ser på sandsynligheden for, at kvinder og mænd reagerer på beskeder givet afsenderens alder.


Grundlæggende er alle mere tilbøjelige til at svare på en besked fra en yngre, end de er fra en ældre. Her er sandsynligheden for, at en kvinde svarer på en besked fra en mand på AYI. Den lodrette adgang er sandsynligheden for respons, og den vandrette akse viser aldersforskellen. Jo yngre manden er i forhold til kvinden, jo bedre skud har han. Og her er sandsynligheden for, at en mand svarer på en besked fra en kvinde.


Bemærk, at svarprocenterne på tværs af alle aldersforskelle er langt højere. Hvad betyder det? Generelt skal en gennemsnitlig hetero mand sende 25 beskeder til kvinder på hans egen alder, få ét svar, mens den gennemsnitlige hetero kvinde skal sende 5 beskeder. Det er fascinerende og kan også være en forklaring - mænd sender meget flere beskeder end kvinder - på forskellen. For dig.

No comments:

Post a Comment