Tuesday, December 21, 2021

Bekanta

Bekanta



en person som man känner lite grann. 26 OKTOBER, bekanta, Samtalet hade inte släpat under hela halvtimmen de hade varit tillsammans. att informera en person om, bekanta. De är experter på att övertyga upptagna människor som du att deras priser och service är de bekanta även när de inte är det. Vad vi gör: Vi har en-till-en-konversationer med andra människor än vi själva.





NÄR SKA ANVÄNDAS



Intresserad av att lära dig mer om vårt samhälle? Prenumerera på vår e-postlista idag. Vilka vi är Bekanta är en gemenskap där vi växer tillsammans och lär oss genom autentiska mänskliga kontakter. Vi drivs av bekanta som tar sig tid och ansträngning att ge bekanta genom att dela berättelser och lära känna varandra, bekanta. Vad vi gör Vi har en-till-en-konversationer med andra människor än vi själva.


Acquaints medlemmar bildar meningsfulla kontakter över alla samhällsskikt, bekanta, alltså föra bekanta världen närmare varandra.


En serie virtuella upplevelser på vår plattform fungerar som isbrytare, visar bilder och roliga fakta som gör konversationen enklare. Bekanta volontär på egen tid från vilken plats som helst med en internetanslutning, bekanta, vilket gör det till ett bekvämt sätt att ge tillbaka.


Vad vi gör: Vi har en-till-en-konversationer med andra människor än vi själva. Uppdrag: Att tillhandahålla en plattform bekanta gör det möjligt för människor från hela världen att växa och lära sig genom mänsklig kontakt, bekanta. Vision: Att föra samman världens människor genom att inspirera till autentisk mänsklig anslutning.


Att tillhandahålla en plattform som gör det möjligt för människor från hela världen att växa och lära sig genom mänsklig kontakt. Att föra samman världens människor genom att inspirera till en autentisk mänsklig anslutning.


uppskattning nyfikenhet jämställdhet icke-dömande. Acquaint är mer än en social plattform, bekanta. Bekantskap är ett sätt för människor att driva positiv förändring i världen, bekanta. Att göra detta, bekanta, bekanta, vårt samhälle är fokuserat på att koppla ihop människor på ett säkert, privat och rättvist sätt: Acquaint hittar samtalspartners bekanta dess medlemmar - du vet aldrig vem du kommer att upptäcka!


Positiva, energigivande samtal: medlemmar gör skillnad genom den ansträngning de lägger ner på att försöka få kontakt med andra. Som en c 3 ideell organisation är Acquaints enda skyldighet till uppdraget, inte att bekanta. Även om många vinstdrivande företag gör anspråk på bekanta världen tillsammans delar de oss ofta ytterligare eftersom de misslyckas med att välja mission framför pengar, bekanta.


Att på ett autentiskt sätt ansluta till andra är en inneboende handling av gott. Endast en kollektiv ansträngning som görs av individer kan lyckas föra världen närmare varandra och läka splittringar, bekanta. Bekantskap är en anledning till hopp. Föreställ dig en värld där miljoner, kanske till och med miljarder, av oss utövar positiva samtal över kulturer och generationer.


Vilken typ av skillnad skulle det göra? Följ med oss bekanta hjälpa till att utveckla denna vision.





judiska dejtingtjänster



Hur man använder bekant i en mening. Redan i januari var hon en årig förstagångsmamma som höll på att bekanta sig med alla praktiska utmaningar med att försöka upprätthålla en viss sken av balans mellan arbete och privatliv.


Om den målinriktade naturen hos verkligheten är närvarande i varje särskilt medvetet sinne, följer det att varje medvetet sinne är bekant med verklighetens målriktade natur. Medan alla medvetna varelser är bekanta med sitt medvetande, kan inte alla medvetna varelser reflekterande uppmärksamma sin erfarenhet och bilda bekanta och baserade begrepp om den.


Några av kolonisterna önskade uppriktigt att bekanta sig med och omvända indianerna till kristendomen. Det skulle göra lite eller ingen nytta att göra konstapeln bekant med deras misstanke om att rackaren kan vara mannen som heter Cameron Smith. Vem kommer att bekanta oss när det är konsert, körgudstjänst i kyrkan eller något underbart att se på mässan?


Till slut kom den tyske kommissarien och kom för att bekanta oss med att vi inom två dagar skulle ge oss av. DAGENS SYNONYM. 26 OKTOBER, Välj synonym för framtiden.


ORD RELATERADE TILL BÄTTA. vana verbet göra eller bli van vid. Prenumerera på vår e-postlista idag. Vilka vi är Bekanta är en gemenskap där vi växer tillsammans och lär oss genom autentiska mänskliga kontakter. Vi drivs av volontärer som tar sig tid och ansträngning att ge tillbaka genom att dela berättelser och lära känna varandra.


Vad vi gör Vi har en-till-en-konversationer med andra människor än vi själva. Acquaints medlemmar bildar meningsfulla kontakter över alla samhällsskikt och för på så sätt världen närmare varandra. En serie virtuella upplevelser på vår plattform fungerar som isbrytare, visar bilder och roliga fakta som gör konversationen enklare. Medlemmar arbetar frivilligt på sin egen tid från vilken plats som helst med internetuppkoppling, vilket gör det till ett bekvämt sätt att ge tillbaka.


Vad vi gör: Vi har en-till-en-konversationer med andra människor än vi själva. Copyright , , av Random House, Inc. Collins engelska verbtabeller © HarperCollins Publishers Synonymordbok Antonymer Besläktade ord Synonymer Legend:. Byt till ny synonymordbok.


informera - förmedla kunskap om något faktum, tillstånd eller förhållanden, eller händelse till; "Jag informerade honom om hans rättigheter". bekanta sig med , bekanta , bekanta - göra bekant med eller bekanta med; "du borde bekanta dig med din nya dator"; "Vi har bekantat oss med den nya omgivningen". återinföra , återinföra - introducera på nytt; "Vi har inte träffats på länge, så låt mig presentera mig igen". närvarande - formellt presentera en debutant, en representant för ett land, etc.


introducera , ta fram - ta fram inför allmänheten för första gången, som av en skådespelare, sång osv. orientera - bekanta någon med nya omgivningar eller omständigheter; "Studendekanus försöker orientera förstaårsstudenterna". vers - bekanta dig med grundliga studier eller erfarenhet; "Hon bevandrade sig i romersk arkeologi".


återbekanta - bekanta på nytt; "Vi har bekantat oss med den här tekniken". sätta sig in i - sätta sig ingående i; "Han började verkligen med semantik".


bekanta , introducera , presentera - orsaka att lära känna personligen; "tillåt mig att göra dig bekant med min son"; "presentera de nya grannarna för samhället". Baserat på WordNet 3. verb berätta, avslöja, ge råd, informera, kommunicera, avslöja, meddela, upplysa, avslöja, bekanta, meddela, låta någon veta att jag vill bekanta mig med dina förmågor och dina svagheter. Har åtgärder vidtagits för att bekanta dem med deras rättigheter?


Collins Thesaurus of the English Language — Komplett och oförkortad 2:a upplagan. Att göra känd socialt: introducera , presentera. Att förmedla information för att: ge råd, upplysa, utbilda, upplysa, informera, meddela, berätta. The American Heritage® Rogets synonymordbok.


Copyright © , av Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company. يَطَّـلِـع عَلَى يُـعْـلِـم. informovat seznámit seznámit se. mitteilen sich vertraut machen vertraut machen. aviser informer mettre au courant renseigner. conoscere conoscersi informare notificare. būti pažįstamam pažintis pažįstamas supažindinti susipažinti. bli känd med göra känd underrett om. 使熟悉 通知. acquaint [əˈkweɪnt] VT 1.


Collins German Dictionary — Komplett och oförkortad 7:e upplagan

No comments:

Post a Comment